Online jelenléti megoldások

Weboldal készítés akár egyedi igények alapján is

Weboldal készítés

Reszponzív, könnyen megtalálható weboldalak készítése gyorsan, rugalmasan és magas szakértelemmel

Weboldalak készítésével akár egyedi megvalósítással. Üzleti weboldalak készítése modern stílusban, a vállalkozás céljainak megfelelően.

Webshopok készítése WooCommerce alapon!

Akár a régebbi, akár az új weboldalaknak is szükségük van a karbantartásra, sebezhetőségek megszüntetésére, frissítésre, megújulásra.

Megegyezés alapján tartalomkarbantartással és feltöltéssel együtt!

Nem állok meg egy weboldalnál. Szükség van közösségi médiás megjelenésre, e-mail fiókokra, tárhelyre, domain névre? Segítek!

Partnereim

Partnereim mondták

Mit is gondoltak a munkámról az emberek?

Lukáts Orsolya - Hubertushunting

Gyorsan dolgozik. Rugalmasan áll a felvetett problémákhoz. Mi, mint hozzá nem értők, kitalálunk valamit, amit megvalósítani nem tudunk, de Balázs végtelen türelemmel és kreativitással megtalálja a megoldást. Figyel minden apró részletre, érezni a szaktudást és a sokéves tapasztalatot.

Lukáts Orsolya
Tierra Caza Hunting

vadászatszervező-tulajdonos

Jóó Antal

Balázst úgy ismertem meg, hogy egy tízen éve karbantartás, fejlesztés nélkül működő honlapot kellett kicsit feljavítani. Rendkívül gyorsan megoldotta a kért változtatásokat. Közben kiderült, hogy a hőskor nyelvén megírt weblapszerkesztő elég korlátozottan használható az általam igényelt célokra. Ekkor kezdődött mintegy három hónapos közös munkánk. Úgy vázlatosan elmondtam mit szeretnék és ő azt hihetetlen gyorsasággal átültette a virtuális valóságba. Nagyon jól viselte végtelenszámú módosítási javaslataimat. Ami különösen tetszett, hogy nyugodtan fogadta egy laikus megrendelő számtalan kérdését és azokra türelemmel válaszolt. Sokat tanultam tőle, az egyszerűbb weboldal szerkesztési feladatokra megtanított. Megoldott a weblaphoz nem feltétlen kapcsolódó informatikai problémákat. Kölcsönös bizalom alakult ki közöttünk, számíthattunk egymásra. Az e-világban talán nem furcsa, de egyetlen egyszer sem találkoztunk személyesen, telefonon sem beszéltünk túl gyakran, minden elintéződött az e-felületeteken. J(o)ó szívvel tudom őt ajánlani, mert érti a szakmáját, érti az igényeket, kitartó, gyors, jól magyaráz és tanít.

Dr. Joó Antal

Ügyvezető

Kérdése van? Visszahívom!

small_c_popup.png

Kapcsolatfelvétel

Keressen, beszéljünk

Megszakítás